<

Стрілянина в Києві: зловмисник, який поранив поліцейського, перебував у розшуку, патрульного прооперували

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:54 | 14.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

13-го листопада вночі у Києві співробітник патрульної поліції помітили підозрілий автомобіль на вулиці Героїв Космосу. Один з пасажирів під час спроби втечі стріляв у поліцейського. Патрульні у відповідь застосували табельну вогнепальну зброю і затримали трьох

Внаслідок події постраждав працівник патрульної полії, який зупинив підозрілий автомобіль. Наразі його доставлено до лікарні з вогнепальними пораненнями, – інформує пресслужба Нацполіції.

Не дивлячись на поранення, поліцейський застосував табельну вогнепальну зброю у відповідь та разом з напарником затримали трьох чоловіків, дані яких наразі встановлюються.

У одного із пасажирів, який відкрив вогонь на ураження поліцейського при собі була граната РГД-5 із запалом до неї, пістолет Макарова та набої, які вилучили для подальшого направлення на експертизу. Також у сумці одного із учасників інциденту правоохоронці виявили комплект професійних відмичок та дистанційні рації.

30-ти річного патрульного з вогнепальними пораненнями ноги госпіталізували до лікарні, де надали необхідну медичну допомогу. Наразі його життю нічого не загрожує. 

Із правопорушниками працюють слідчі та оперативники. З’ясувалося, що чоловік, який поранив поліцейського, перебуває у розшуку за незаконне поводження зі зброєю і раніше був судимий за вчинення вбивства та розбою. Стрілець та його спільники – жителі Хмельницької області. 

На місці працюють правоохоронці, які з’ясовують усі обставини події, відомості про яку внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та ст.  263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер