<

Внаслідок страшної аварії у зоні АТО загинули 13 бійців Нацгвардії, 22 травмовані (ОНОВЛЕНО)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:30 | 7.01.2015 / Новини / , /
Перегляди
34
/ 1 коментар

Вночі ще один боєць Нацгвардії помер у лікарні через отримані травми в результаті ДТП у зоні АТО. Таким чином всього в аварії загинули 13 військовослужбовців, повідомляє військова прокуратура. 

Один із загиблих – Тарас Герасимюк із міста Горохова Волинської області.. Він був активним учасником Революції гідності входив у 15-у сотню «Вільні люди», – інформує ВолиньPost.

У мережі з’явилося відео, зняте на місці аварії, що сталася в зоні АТО. На выдео показані результати аварії, що сталася за участю бійців Нацгвардії, – пише Громадське ТБ

МВС опублікувало імена загиблих солдатів:

Молодший сержант-контрактник Бабічев Сергій Ігорович  Старший солдат резерву Бурка Віктор Павлович  Солдат резерву Герасимюк Тарас Павлович  Старший солдат резерву Зубчук Роман Валентинович  Старшина резерву Каплуненко Ігор Валентинович  Старший солдат резерву Лівіненко Юрій Володимирович  Старшина резерву Малюта Роман Володимирович  Старший солдат резерву Рожанський Пантелеймон Петрович  Солдат резерву Скрут Ростислав Степанович  Старший солдат резерву Сокач Роман Михайлович  Сержант резерву Матковський Володимир Анатолійович  Старший солдат резерву Щіпов Максим Юрійович

1558298

Про це сьогодні, у вівторок 6 січня, повідомили у Відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області, – пише УКРІНФОРМ

1558294
1558295

«Під час аварії загинуло 12 бійців і 22 травмовані. Постраждалих екстрено госпіталізували до Центральної міської лікарні м.Артемівська, де зараз проводиться комплекс заходів для збереженню життя травмованих військовослужбовців», – сказано в повідомленні.

У міліції підкреслили, що «на місці події працюють слідчо-оперативна група ГУ МВС України в Донецькій області та представники військової прокуратури з метою з’ясування обставин ДТП».

У повідомленні нагадали, що 5 січня близько 19.00 при здійснення ротації військовослужбовців добровольчих підрозділів та Національної гвардії України в зоні проведення АТО сталася дорожньо-транспортна пригода: на ділянці автодороги Київ-Харків-Довжанський в с.Міньківка Артемівського району автобус з бійцями зіткнувся з військовим вантажним автомобілем «КрАЗ». За попередньою інформацією, зіткнення відбулося в результаті складних погодних умов.

1558293
1558296
1558297

«Від імені колегії та особового складу ГУ МВС України в Донецькій області висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих бійців, які завчасно пішли з життя, сумлінно виконуючи свій обов’язок перед Вітчизною», – йдеться в повідомленні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок