<

Столичний підприємець занизив вартість товару на Волинській митниці на мільйон гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:20 | 14.05.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Волинські митники викрили дії київського товариства з обмеженою відповідальністю, спрямовані на зменшення розміру митних платежів у понад мільйон гривень. Керівник ТзОВ, уродженець Донецької області, під час митного оформлення імпорту приховав справжню ціну товару.

Про це інформує Волинська митниця ДФС.

Встановлено, що до оформлення на митний пост Ковель подали документи, згідно з якими 502 ресори та 472 спіральні пружини стискання для автомобілів ввозились в Україну з Республіки Панама за ціною рахунку-фактури (інвойс) 207,1 тис грн.

Натомість, експортні декларації на цей же товар, копії яких волинським митникам на офіційні запити надали колеги з Польщі та Бельгії, засвідчили справжню вартість закупленої у Бельгії партії – понад 1,28 млн грн.

За подання органу доходів і зборів як підстави для переміщення товару документів, що містять неправдиві відомості для визначення його митної вартості, керівника ТзОВ притягнуть до відповідальності за ст.. 483 Митного Кодексу України. ЇЇ санкція – штраф у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення з конфіскацією товару (за рішенням суду).




коментарів: 4
  1. там кожен день по занижених инвойсах заизжають 50 фур. якби вони перевиряли всих а не одного який занис на Карман замало грошей-то нам не требабула б спивпраця з МВФ.

      • слухай смишний може е бажання зустритись зи мною?бо твои коменти в мою сторону мене вже реально доставати починають.

  2. Що там мільйон гривень ,вони це за гроші не рахують ,бурштину на мільйони эвриків ,от де обломалось цим злодіям ,чи може вони хабар взяли перед переправкою товару .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер