<

Стіна на кордоні з РФ дозволить виграти час, – Парубій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:10 | 14.10.2014 / Новини / , , , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
DSC_0744

Андрій Парубій розповів, як має виглядати проект «Стіна», який має на меті укріпити український кордон, – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

Про це стало відомо під час зустрічі  з кандидатом у нардепи Ігорем Гузем та з жителями Іваничів, Нововолинська та Володимира-Волинського 11 жовтня.

«Стіна – це і є в першу чергу демаркація нашого кордону. Згідно з плановою структурою вона виглядає таким чином: рів на 6 метрів ширини, 3 метри глибини, який з однієї сторони має насипану землю. Хоча би мінімальна зупинка для того, коли будуть в’їжджати їхні військові підрозділи», – сказав Андрій Парубій.

Також комендант Самооборони Майдану зазначив, що побудова стіни – народна ідея. Саме люди, звичайні селяни на Харківщині, почали виходити з дому і копати рови на кордоні ще тоді, коли на територію України безперешкодно рухалися перші диверсійні групи та колони техніки.

Андрій Парубій зазначив, що, звісно, така стіна не захистить позиції наших військових від обстрілів «Градами» чи « Ураганами», які мають високу дальність стрільби, але дозволить зупинити проникнення диверсійних груп на територію України, та створить перешкоди для руху ворожої техніки. Це, своєю чергою, дозволить виграти дорогоцінний час для українських військових і дозволить їм ретельніше підготуватися та адекватно відреагувати з вогневих позицій на агресію ворога.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця