<

Станція підзарядки, на яку було відкрито збір, вже у військових з Нововолинська та Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:14 | 19.07.2022 / Новини, Нововолинськ / , , /
Перегляди
621
/ Коментарі відсутні

Військовий капелан Павло Гаврилюк спільно з волонтером Євгенієм Недищуком доставили на передову бажаний пристрій військовим з Нововолинська та Володимира. За зібрані кошти вдалось закупити не лише станцію підзарядки, але й чимало необхідних речей для солдат інших підрозділів.

Читачі інтернет-видання БУГ активно долучитись допомогти нашим землякам, зібравши 70 862 гривні. Це висвітлює нашу жагу до перемоги, бажання мотивувати героїв, завдяки яким українці можуть зустрічати новий день.

Військові висловлюють щиру подяку кожному, хто показав свою небайдужість та підтримку. Будь-яка сума переказу цінна, адже дарує бажаний результат.

Станція з можливістю підзарядки від сонячної енергії вже у військових Зенітного ракетного полку. Пристрій було замовлено у Швеції, тому вартість обійшлась у 36 000 гривень.

Команда волонтерів відвідали на передовій інші підрозділи та передали інші придбані речі – електрогенератор, щеплення та запчастини для ремонту трьох військових автомобілів, шість наборів ключів, ноутбук для військових потреб, газові балончики.

Нагадаємо, що наразі триває збір на тепловізор. Уже зібрано 15 тис. гривень, проте ціна тепловізора – 66 600 гривень. Підтримайте воїнів з Нововолинська та долучіться до збору коштів, за допомогою бажаного пристрою хлопці матимуть змогу ефективніше виконувати бойові завдання та захищати населення від ворога.

Реквізити банківської карти матері одного з військових:

Картка Приватбанку: 4731 2196 4914 7463 Людмила Фесюк

Дякуємо кожному за вагомий внесок в підтриманні цілісності держави. Разом до перемоги!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер