<

Стали відомі результати екзит-полів: Зеленський перемагає з відривом близько 45%

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:00 | 21.04.2019 / Новини /
Перегляди
3
/ коментар 31

У другому турі президентських виборів 2019-го року переміг шоумен Володимир Зеленський. Про це свідчать результати екзит-полів.

Зеленський із близько 45-відсотковим відривом попереду.

Результати екзит-полу ТСН: Зеленський – 72,7%, Порошенко – 27,3%.

Остаточні дані Національного екзит-полу: Зеленський набирає 73% голосів, Порошенко – 25,5%

Екзит-пол каналу “112 Україна” показав такий результат: Зеленський – 73,7%, Порошенко – 26,3% голосів виборців.

Про ситуацію на виборчих дільницях та у штабах кандидатів, порушення під час голосування та дані екзит-полів – дивіться наживо у трансляції ТСН.

Результати Національного екзит-полу станом на 18.00, оприлюднені після закриття виборчих дільниць в Україні: За Зеленського віддали голоси 73.2% опитаних українців, чинний глава держави Петро Порошенко отримав 25.3% електоральної підтримки, зіпсували бюлетень 1,5%, пише Українська Правда.

Остаточні результати Національного екзит-полу стануть відомими о 22.00.

Національний екзит-пол проводили “Демініціативи”, КМІС та Центр Разумкова.

Зазначимо, що на шести виборчих дільницях України під час другого туру президентських виборів не дозволили працювати інтерв’юерам Національного екзит-полу. Про це заявив Євген Бистрицький – голова Наглядової ради Національного екзит-полу 2019, що проводиться Фондом “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва та Київським міжнародним інститутом соціології, повідомляє Depo.ua з посиланням на “Укрінформ“.

“Що неприємно і що залежить від неосвіченості керівників виборчих дільниць, – за даними КМІС, на шість дільниць не допустили представників екзит-полу. Це невігластво, бо екзит-пол не працює всередині дільниць, а на виході з них”, – сказав Бистрицький.

Опитування для Національного екзит-полу проводилися на 300 дільницях, тобто по 150 для кожної соціологічної компанії: КМІС та Центру Разумкова. Обсяг вибірки становить близько 13 000 респондентів, а похибка опитування – не більш як 2%.




коментарів: 31
  1. Ну шо Зелупендрики? Ви вибрали свою долю. Вітаю вас з новим Президентом. Тепер я буду вітати вас з кожним його досягненням. Тільки тіштеся від цього і не скигліть . Це ВАШ Президент і ви відповідальні за долю країни. І надіюсь, що ваші дщіти будуть вам вдячні і вам за ваш вибір перед ними не буде вст идно. Удачі.

  2. Як не прикро. Але наша країна хвора і рабське коріння не так швидко можна викорінити. Дійсно можемо забути про незалежність України років на 10-100.

    • ваша незалежність – це МВФ-окупація, а окупаційна влада тягне з кишені кожного українця. І напевно з тобою ділиться. Ну і нах вона потрібна ?

  3. какая боль, какая боль… а я так сподівався, що пеця продовже лікувати таких як вадім, олександр, віка та інших хворих на голову.. не зрослося…

  4. Покуда есть на свете дураки,
    Обманом жить нам, стало быть, с руки.

    Какое небо голубое,
    Мы не сторонники разбоя
    На дурака не нужен нож,
    Ему с три короба наврешь —
    И делай с ним, что хошь! (Кіт Базіліо, Ігор Коломойський__)

  5. ну нічого… залишаеться надія, шо МВФ не випустить Зе з своїх пазурів і на слід виборах пеця знову осідлає Україну…почекай трохи, пеця, 5 років не так вже й багато

  6. Хворій Неньці Україні передбачається складна операція, а тупі її дітки найняли на операцію доктора Пі, неука з купленим дипломом. Гарантовано ненька не перенесе операцію і помре. Діткам спадщина була потрібна, чи то був просто брак розуму?

    • ви її лікуете вже 30 років, і вона ще не вмерла ! це справжне диво ! пеця міг долікувати, але не пощастило…

  7. Ну , шо вибрали, те і будете мати. Не подобається шоколад, то будете жерти солому. З цим і вітаю.

    • соломою довелось би топити, але пеця не виправдав надію.. тепер клятий путін продовжить транзит, і доведеться знов топити газом клятих маскалів ! яке горе !

  8. Так сама янчали,коли Ющенко пролетів,а Федорович виграв,є з ким рівняти,скоріше б повернулася економіка в рівень який був при Януковичу!

  9. Зеленський кращий пороха і ті хто його підтримав теж адекватні люди а ті хто зараз пише дурні коменти нерозумію вас вам порох зробив так багато добра? Та він некращій яника він пообіцяв людам за пару днів завершити війну тільки іззатого народ обрав його він всіх н а ї б а в і ви за нього ще хочете шось доказати що він нормальний Б Р Є Д

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок