<

Стали відомі подробиці затримання харківського стрілка, який убив чоловіка в супермаркеті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:35 | 2.08.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У військовій прокуратурі Центрального регіону України повідомили, що розкрили резонансне вбивство у харківському супермаркеті, яке сталося вніч з 30 на 31 липня. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури.

“Військовою прокуратурою Харківського гарнізону Центрального регіону України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та ч. 3 ст. 410 КК України (викрадення зброї, вчинене в умовах особливого періоду)”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вбивцею виявився військовослужбовець однієї із військових частин Харківського гарнізону, який проходив військову службу за контрактом з березня поточного року. Крім того, встановлено, що вбивство вчинено із пістолета Макарова, викраденого з військової частини.

“У ході проведення невідкладних слідчих (розшукових) дій військовою прокуратурою Харківського гарнізону у взаємодії із Харківським зональним відділом Військової служби правопорядку військовослужбовця, який вчинив вбивство, затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено на гауптвахту. Йому повідомлено про підозру у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою”, – підсумували у прес-службі прокуратури.

Нагадаємо, вночі з 30 на 31 липня невідомий в приміщенні одного з супермаркетів Харкова завдав смертельного поранення чоловіку та зник у невідомому напрямку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер