<

Стали відомі подробиці масштабної ДТП у Києві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 28.01.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

масштабній ДТП, яка в неділю, 28 січня, відбулася в Києві, дивом обійшлося без жертв і постраждалих.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Києва у Facebook.

Однак в аварії згоріли чотири автомобілі. У поліції кажуть, що аварія сталася через те, що водій вантажного транспортного засобу не впорався з керуванням.

“Водій вантажного автомобіля Scania рухався по вулиці Академіка Заболотного від Столичного шосе в бік Одеської траси. На перехресті вулиць Академіка Заболотного й Івана Сірка водій вантажного транспортного засобу не впорався з керуванням та скоїв наїзд на металеву опору, яка розміщена на розділовій смузі. Від удару металева конструкція (вагою близько 6 тонн), яку перевозили в кузові вантажівки, полетіла вперед і знесла кабіну авто.

Опинившись на зустрічній смузі, кабіна моментально спалахнула, а вогонь перекинувся на кілька інших автомобілів.

На місце події прибули пожежники, які локалізували загоряння. У результаті згоріли 4 автомобілі, включаючи вантажівку Scania. Також на місці працювали бригади швидкої допомоги. На щастя, у цій ДТП обійшлося без постраждалих. Лікарі оглянули всіх учасників події, від госпіталізації вони відмовилися.

На водія вантажного автомобіля Scania патрульні поліцейські оформили адміністративні матеріали. На місці працюють відповідні служби.

“Рух по вулиці Академіка Заболотного частково відновлено”, – уточнили в поліції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа