<

Стало відомо, за яких умов в Україні проведуть Олімпійські ігри

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 19.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
409
/ коментарі 3

Проведення Олімпійських ігор в Україні залежить від чотирьох речей Вони стосуються організаційних моментів, фінансування та досвіду.

Про це заявив екс-міністр молоді та спорту Ігор Жданов в ефірі телеканалу “Україна 24“.

“На це рішення впливають чотири речі: гроші й інвестиції, досвід проведення великих змагань, черга на проведення таких змагань, ситуація в Україні, пов’язана з агресією Росії”, – сказав Жданов.

За його словами, Проведення олімпіад – дуже витратна річ. Досвід інших країн показує, що на цю спортивну подію необхідно витратити від 15 до 50 мільярдів доларів США. 

Жданов додав, що проведення літніх олімпіад вже забито до 2032 року. Зараз Україна може подати заявку лише на  літні Олімпійські ігри 2036 року. 

Екс-міністр молоді та спорту також порадив президентові Володимиру Зеленському задуматися над проведенням в Україні юнацьких Олімпійських ігор, які наша держава здатна організувати.

Нагадаємо, найближчим часом президент України Володимир Зеленський обговорить із головою Міжнародного олімпійського комітету Томасом Бахом можливість проведення в Україні Олімпійських ігор. Резонансну заяву Зеленський зробив під час спільного брифінгу з головою МОК.

Фото: Рixabay




коментарів: 3
  1. Велика частина людей ледь виживає ,а ЗЕ захотілось похвалитись ,що проведе олімпіаду ,все в дусі 95 кварталу ..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер