<

Стало відомо, скільки українців мають посвідку на проживання в Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:04 | 14.12.2018 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
Загальна кількість виданих документів про тимчасовий дозвіл на проживання в країні становить 290 тисяч.

Прес-секретар Управління з питань іноземців Якуб Дудзяк заявив, що близько 200 тисяч іноземців, які не є громадянами Європейського Союзу, мають посвідку на проживання в Польщі. 138 тисяч з них – українці. Про це у четвер, 13 грудня, повідомляє Польське радіо

Відзначається, що наразі вид на проживання в Польщі мають 138 тисяч громадян України, 7,7 тисячі громадян Індії, по 7 тисяч громадян Китаю і В’єтнаму, а також 5 тисяч представників Білорусі. У 64% випадків вид на проживання надали особам у віці від 20 до 39 років. Ще 23% – ті, кому від 40 до 59 років. У 10% випадків вид на проживання в Польщі надали молодим людям у віці до 20 років.

«Найпопулярнішим регіоном є Мазовецьке воєводство, де зараз дозволи мають приблизно 64 тисяч чоловік, а також Великопольське і Малопольське воєводства – по 20 тисяч чоловік. Також це Нижньосилезське – 13,5 тисяч осіб і Сілезьке воєводство – 13 тисяч осіб», – повідомив Дудзяк. 

Серед тих, хто отримав посвідку на проживання в Польщі, – іноземці, які перебувають у країні на підставі візи. Також Дудзяк зазначив, що загальна кількість виданих документів про тимчасовий дозвіл на проживання в країні становить 290 тисяч. 

Дозволи на перебування в Польщі, в більшості випадків, видані на термін до 1 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця