<

Стало відомо, на який вид раку хворіє путін

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:04 | 7.06.2022 / Новини / , /
Перегляди
1317
/ коментарів 7

Ізраїльський журналіст Марк Котлярський озвучив інформацію про хворобу путіна. Повідомляється, що він дізнався про подробиці стану кремлівського лідера від знайомих у медичних колах москви.

За його словами, у путіна діагностовано рак підшлункової залози, його готують до термінової операції, пишуть у телеграм-каналі Реальний Київ, – передає ТСН.

Журналіст запевняє, що для операції готується і закритий для приймання інших пацієнтів один із корпусів центру онкології ім. Блохіна. Зараз на пацієнта № 1 чекають на передопераційне обстеження (пункцію черевної порожнини).

«Хвороба прогресує настільки, що операція якщо і подовжить життя, то ненадовго. На думку джерел, йдеться максимум про 3-4 місяці», – каже Котлярський.

Раніше публікувалося безліч матеріалів про те, що путін хворий на рак, а нині з’явилися і перші подробиці його майбутньої операції. Президент також проходить курс хіміотерапії та лікування стероїдами, цим пояснюється його набряклий зовнішній вигляд та посмикування руками та ногами.




коментарів: 7
    • Спробуйте унімк умівк увімкнути хоч шматочок у цьому мізку почуття гумору , якщо воно у Вас є;)

  1. Здохне путін на його місце є десяток таких ж нелюдів ,то нема чоого радіти ,бо раша це дике утворення ,де навіть наші Українці ,які туди переїхали стають таким же бидлом як кацап ,за пів року .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер