<

Стало відомо, коли в Україні технічний огляд стане обов’язковим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 24.11.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Відповідно до директиви ЄС, Кабмін повинен підготувати список вимог до обов’язкової перевірки технічного стану автомобілів вже наступного року.

Про це повідомляє видання CarDiagram.

2016 року уряд повинен визначити наступні критерії щодо технічного огляду автомобілів:
– як часто потрібно проводити технічний огляд;
– що саме потрібно перевіряти;
– яке обладнання необхідне для проведення ТО;
– хто саме буде займатися проведенням технічного огляду автомобілів.

Виходячи з тієї ж директиви ЄС, технічний огляд стане обов’язковим 2017 року.

Нагадаємо, технічний огляд транспортних засобів проводитиме не Державтоінспекція, а приватні станції техобслуговування. Їх обиратимуть самі водії. На СТО видаватимуть довідку про стан автомобіля. Поліція матиме право перевірити її наявність у водія.

Раніше уряд планував повернути технічний огляд автотранспорту з 2019 року, автобуси міжнародного класу з 2017-го і вже цього року – вантажівки.




коментарів: 3
  1. Не може бути прощення катам українського народу,які сидять до цього часу у Кремлі,а їхні підгавкувачі-шакали у нас у Парламенті у вигляді “Опозиційного блоку”,”Відродження”,Наш край-читати,як Партія регіонів! Невже тим виборцям,що обирають їх у владу,мало цих мук,які принесла Москва українцямЯ?!!.. Ці душогуби до кінця днів своїх будуть нести карму катів!Ці партії і зараз оправдовують Кремль та Путіна,які прийшли знищити Україну!ГОПОДИ,дай прозріння українцям! Слава нації!Смерть ворогам!

  2. а шо робити тим дідусям які їздять на жигулях, москвичах тавріях, ходити пішки?????? в мене на роботі колега він водій і приїжає з рейса дуже пізно в ночі,у нього авто москвич і проживає за межами міста як йому добиратись додому якщо та його машина не пройде ТО влада про таких людей подумала??????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер