<

США вийшли на третє місце в світі за кількістю заражених коронавірусом: зростає попит на вогнепальну зброю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 22.03.2020 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ коментарі 2

США вийшли на третє місце за кількістю заражених після Китаю та Італії. Кількість хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19 в США досягла 26 747 осіб. А у галузі продажу зброї називають таке збільшення обсягу продажів безпрецедентним.

Про це повідомляє УНН з посиланням на дані університету Джона Хопкінса.

Найбільше інфікованих в Нью-Йорку – 12 315 осіб. На другому місці штат Вашингтон -1793 випадки COVID-19. На третьому місці Каліфорнія – 1407 хворих.

Країнами з найбільш швидким поширенням коронавірусу залишаються Італія (53 578), США (26 747), Іспанія (25 496), Німеччина (22 364) та Іран (20 610). Кількість інфікованих коронавірусом у світі 22-го березня перевищила 307 тисяч осіб.

У декількох американських штатах зафіксували значне зростання продажів вогнепальної зброї на тлі поширення коронавірусної інфекції.

Загальнонаціональна статистика з продажу зброї, яку збирає ФБР, буде доступна в квітні, але вже зараз поліція ряду штатів зафіксувала зростання перевірок біографії, які необхідні в разі придбання вогнепальної зброї, – пише УНН.

Так, згідно з підрахунками поліції Пенсильванії, тільки за один день 17-го березня в цьому штаті перевірки біографії пройшли 4,3 тисячі чоловік, а в цей же день минулого року такі перевірки знадобилися тільки 1,3 тисячам американцям.

Поліція в штаті Колорадо, в свою чергу, повідомляє про зростання перевірок в два рази за тиждень з 16-го березня. Якщо протягом цього періоду в 2019-му році поліцейські провели 7 тисяч перевірок, в цьому році їх число досягло 14 тисяч.

Крім того, в Вірджинії в березні вже було проведено понад 35 тисяч перевірок, хоча за весь місяць минулого року їх число не перевищувало 10-ти тисяч.

Крім того, в лютому онлайн-ритейлер зброї Ammo.com повідомив про зростання виручки на 309% в порівнянні з цим же місяцем в 2019-му році.

Представники магазину відзначили, що таке збільшення обсягу продажів є безпрецедентним.

Фото ілюстративне




коментарів: 2
  1. Правильно, не купуйте сумками туалєтний папір з гречкою, будете володіти вогнепальним автоматом то буде у вас і бумага і гречка і без черги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер