<

США вирішили вийти з Всесвітнього поштового союзу через посилки з Китаю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:19 | 18.10.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За словами представника Білого дому, занижені збори на відправлення з-за кордону завдають серйозної шкоди поштовій інфраструктурі США. Через це вартість відправки посилки з Пекіна до Нью-Йорк значно нижча, ніж з Нью-Йорка в Сан-Франциско. Білий дім також скаржиться, що з Китаю в США в посилках нерідко приходять наркотики.

США запустили процес виходу з Всесвітнього поштового союзу (ВПС) оскільки вважають заниженими збори на невеликі посилки з Китаю та інших країн, повідомляє Тhebabel з посиланням на Reuters.

Однак США ще можуть переглянути це рішення «Наша мета – добитися справедливих [поштових] зборів, не обов’язково шляхом виходу з ВПС», — зазначили в адміністрації. В іншому випадку процес виходу з ВПС завершиться протягом півроку. Після цього у країни буде ще півроку для того, щоб укласти нову угоду у сфері поштових відправлень.

Всесвітній поштовий союз є однією з найстаріших міжнародних організацій. Він був заснований 9 жовтня 1874 року щоб координувати роботу національних поштових служб різних країн. З 1 липня 1948 року — це спеціалізоване агентство ООН. США стали членом ВПС у 1875 році.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер