<

США вважають, що росія планує найближчим часом вдарити по українській цивільній інфраструктурі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 23.08.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
279
/ 1 коментар

Сполучені Штати мають розвіддані про те, що росія планує незабаром здійснити нові напади на цивільну інфраструктуру України та урядові об’єкти.

Про це повідомляє Громадське.

«У нас є інформація, що рф активізує зусилля щодо завдання ударів по цивільній інфраструктурі та державним об’єктам України найближчими днями. Ми стурбовані загрозою, яку російські удари становлять для цивільного населення та громадської інфраструктури», — сказав чиновник.

Висока ймовірність обстрілів пов’язана із Днем Незалежності, який Україна святкуватиме 24-го серпня. В Офісі президента припускають, що в цей день росія може збільшити кількість ракетних обстрілів українських населених пунктів, зокрема й Києва.

У поліції закликали українців у святкові дні 23-25-го серпня чітко дотримуватися умов повітряної тривоги та обов’язково ховатися в укриття. Президент Володимир Зеленський теж казав, що росія може постаратися зробити в ці дні щось «особливо гидке та жорстоке».

А на Харківщині на День незалежності навіть ввели довгу комендантську годину: вона триватиме із 19:00 23-го серпня до 07:00 25-го серпня. Через це «Укрзалізниця» закликала пасажирів перенести поїздки до Харкова в ці дні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця