<

США почали першу кібероперацію з протидії російській пропаганді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 23.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
Кібернетичне командування США почало першу операцію з метою запобігання поширенню дезінформації та втручання Росії у вибори.

Кіберкомандування Сполучених Штатів націлене на окремих російських оперативників, щоб спробувати утримати їх від поширення дезінформації з метою втручання у вибори, – інформує Укрінформ.

Кібернетичні операції, що проводяться останніми днями, є першою відомою зарубіжною кампанією США для захисту американських виборів, у тому числі проміжних виборів у Конгрес, які відбудуться у листопаді.

Згідно з джерелами видання, оперативникам російських спецслужб було розіслано якісь повідомлення. Яким саме чином це було зроблено – електронною поштою, через чати чи за допомогою інших каналів зв’язку, не уточнюється.

Кіберкомандування США теж направило своїх фахівців у країни Європи, щоб зміцнити оборону союзників і партнерів країни у «протидії спробам Росії проникнути в урядові мережі цих країн».

Як повідомлялося раніше, Комітет з розвідки Сенату США підтвердив висновки розвідки про втручання Росії у президентські вибори у США 2016 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер