<

США направили в Україну експертів для допомоги з опалювальним сезоном

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:34 | 10.09.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Міністерство енергетики США направило в Україну експертну делегацію, яка допомагатиме у розробці зимового плану дій на випадок можливих перебоїв у постачанні газу та енергоресурсів з Росії.

Про це повідомляє прес-служба посольства США в Україні у Facebook.

“На знак прихильності до енергетичної безпеки України та на прохання Адміністрації президента Зеленського, Міненергетики США направляє в Україну експертну делегацію, яка допомагатиме у розробці зимового плану дій для вирішення критичних потреб під час зимового сезону 2019-2020”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що команда “сприятиме забезпеченню Адміністрації Зеленського та влади України необхідними ресурсами задля того, щоб Україна більше не була вразливою до загроз від перебоїв у енергопостачанні з боку Росії”.

Делегація співпрацюватиме з українськими експертами для оцінки взаємозалежності у виробництві, передачі та розподілі енергії у всіх секторах, а також створить основу для вдосконалення скоординованого реагування на дефіцит енергії.

Про направлення цієї місії домовились представники Офісу президента під час зустрічі з американським міністром енергетики у Польщі.




один коментар
  1. на знак прихильності до енергетичної безпеки України…))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))розсмішили

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер