<

Срібний ювілей керуючого римо-католицької церкви на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:37 | 31.05.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Сьогодні відзначає свій срібний ювілей рукоположення керуючий римо-католицької церкви на Волині – єпископ Віталій Скомаровський.

Аби привітати ювіляра у Луцьку у кафедральному костелі Святих Апостолів Петра і Павла зібралося чимало вірян та духівництва.

На урочисті заходи завітав і голова облдержадміністрації Володимир Гунчик разом із дружиною Галиною Федорівною. Також була присутня й Генеральний Консул Республіки Польща у Луцьку Беата Бживчи.

– Сердечно вітаю Вас із ювілеєм і перш за все бажаю міцного здоров’я та довголіття, – сказав у вітальному слові Володимир Петрович. – Знаю, що ви людина – надзвичайно духовна, яка молитвою намагається зміцнити та об’єднати волинську громаду. Ви заслуговуєте на велику шану та повагу, адже своїми вчинками та словами націлюєте вірян на любов. Завдяки вашій щирій молитві римо-католицька церква успішно продовжує свою діяльність на теренах Волині. Впевнений, що ви й надалі проповідуватимете цінності, прописані Богом у наших серцях: мир, любов, надію. Хай в ці непрості дні для українського народу ви будете промінцем, який нестиме до людей віру в те, що ми обов’язково відстоїмо свободу і незалежність держави. Хай Бог повертає Вам сторицею всі ті добрі справи, які ви робите кожного дня.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик разом із дружиною  вручили єпископу Віталію Скомаровському  вітальну адресу та букет троянд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер