<

Справу волинського еколога, якого затримали на хабарі у 6,5 тисяч гривень, передадуть до суду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:28 | 24.02.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Прокуратура Волинської області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вимагання й одержання неправомірної вигоди в сумі 6500 грн посадовцем управління екології та природних ресурсів Волинської обласної державної адміністрації.

Слідство встановило, що в таку суму він оцінив своє сприяння в безперешкодному оформленні підприємству дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, – повідомляє пресслужба Волинської області.

Викрили чиновника 9-го грудня 2019 року під час вчинення злочину.
Нині його обвинувачують у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 368 КК України) й невдовзі він постане перед судом.

До слова, за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.




коментарів: 3
  1. У заголовку сказано, що 6 млн. 500 тисяч грн., у самому ж тексті – 6 тисяч 500 грн. Це так розуміють ті, хто вивчав у школі числівники, а хтл ні і автор матеріалу разом з редактором/коректором – неграмотні люди. Якось так. Цікаво, чи обублікують це. Скрін буде. Чекаємо…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер