<

Справа Шеремета: Андрій Антоненко відмовився свідчити і висунув вимоги до слідчих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:27 | 8.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Музикант, ветеран АТО Андрій Антоненко, якого підозрюють в убивстві журналіста Павла Шеремета, написав листа, адресованого слідчому, у якому відмовився свідчити у справі, доки його адвокатам не дозволять ознайомитися з матеріалами і експертною оцінкою його зросту.

Лист підозрюваного слідчому Бирку оприлюднено на сторінці спільноти Free Riff у фейсбук, – інформує ТСН.

Музикант, зокрема, заявив, що слідчий “викривив суть показань у своєму клопотанні про продовження арешту”. Підозрюваний наполягає, що все ним сказане є правдою.

“Усе, що було мною сказано є абсолютною правдою, я підтверджую раніше надані показання. Але я не можу погодитись з тим, що мої слова перекручують і використовують проти мене. Я не приховував жодну з обставин свого життя та відповідав на всі поставлені питання. Хоча тепер розумію, чому адвокати радили відмовитись говорити будь що”, – сказано у листі.

Антоненко наголосив, що будь-яка співпраця зі слідством з його боку можливо “тільки після усунення порушень закону з вашого боку”.

“Прийміть до уваги, що будь-яка співпраця зі слідством можлива лише після усунення порушень закону з вашого боку, зокрема, надання адвокатам можливості ознайомитись з документами, експертизами, які ви обіцяєте надати понад місяць, а також офіційного експертного вимірювання мого зросту.  Крім того, негайно надайте дозвіл моїм адвокатам на доступ до моєї особової справи в ІТТ”, – підсумував Антоненко.

Підозрюваний також додав, що до виконання цих умов відмовляється відповідати на будь-які питання на підставі статті 63 Конституції України.

https://www.facebook.com/FreeAntonenko/posts/128866378624142

Нагадаємо, раніше БУГ повідомляв що адвокату підозрюваної Кузьменко повідомили про слідчий експеримент за годину до проведення.

Справа Шеремета: Дугарь, Антоненко та Кузьменко подовжили арешти ще на 2 місяці.

Наприкінці грудня апеляцію Антоненка перенесли через підозру упередженості суддів.

За тиждень до того Антоненка залишили під вартою, слідство заявило про новий доказ.




коментарів: 4
  1. Допер бандюган, шо лишнього ляпнув і ше ляпне, то вирішив в мовчанку грати.
    Вбивця!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер