<

Справа про розстріли на Майдані фактично розслідувана

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:42 | 17.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Справа про масові розстріли на Майдані взимку 2014 року фактично розслідувана. Про це в інтерв’ю газеті “Факти” заявив генеральний прокурор Віктор Шокін.

“Ми зібрали воєдино всі епізоди з подій на Євромайдані. Вибудували хронологію узурпації влади: хто її розпочав, як і ким все готувалося і здійснювалося. Таким чином, нам вдалося вибудувати піраміду людей, причетних до злочинів проти Євромайдану. На її вершині – Віктор Янукович. Можу сказати, що фактично справа розслідувана”, – заявив він.

Говорячи про заяви екс-глави СБУ Валентина Наливайченка про те, що якийсь російський чиновник взимку 2014 року перебував у Києві і віддавав команди силовикам стріляти по мітингувальникам, Шокін сказав: “Я попросив Наливайченка надати нам хоч якісь документи, що підтверджують це. Досі їх немає. Тому зараз я не маю даних, що у розстрілі Небесної сотні є російський слід. З тих матеріалів, якими ми зараз володіємо, неможливо зробити такий висновок. Не тому, що ми не можемо або не хочемо довести, що у нас просто немає підстав про це говорити”.

Відповідаючи на запитання, чи є в матеріалах справи “Небесної сотні” докази, що до розстрілів могли бути причетні учасники акції протесту, Шокін заявив: “Ні”. Він додав, що з зібраними фактами можна ознайомитися в реєстрі розслідування злочинів проти Євромайдану, відкритому на офіційному порталі ГПУ.




один коментар
  1. В реальному житті всіх свиней при владі годує народ.І не буде випадковістю:Що станеться тоді,коли сам народ почне голодувати?
    Правильно! Він почне різати тих свиней…
    В реаліях поки,що ні одну свиню не зарізали.
    Висновок:…або українці стали вегетаріанцями,або поголовно прийняли іслам. І від своєї байдужості точно знаю,що не жирують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок