<

Справа «Нової пошти»: перший штраф рекомендують скасувати, по другому триває розслідування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:23 | 10.07.2021 / Новини / , /
Перегляди
312
/ 1 коментар

Голові Держпродспоживслужби буде рекомендовано повністю скасувати рішення про штраф у Харкові на 151 млн грн, який наклали на «Нову пошту», розслідування щодо другого штрафу буде завершено до 15-го липня.

Про це повідомляє пресслужба “Нової пошти” за підсумками зустрічі співвласника компанії Вячеслава Климова з головою Державної споживчої служби Владиславою Магалецькою у рамках Спілки українських підприємців, – передає Економічна правда.

Зазначається, що у справі відкрито два дисциплінарних провадження – створені окремі комісії, які проводять розслідування з приводу перевірок Нової пошти у Харкові та Чугуєві.

“Комісія, яка розслідувала справу у Харкові, попередньо встановила багаточисленні порушення законодавства під час проведення перевірки. Попередньо голові Держспоживслужби буде рекомендовано повністю скасувати рішення про штраф у Харкові на суму 151 млн гривень”, – заявили в компанії.

Водночас комісія, яка розслідує справу у Чугуєві, продовжує працювати і планує завершити розслідування до 15 липня.

“Крім того, Держпродспоживслужба направить у Виконавчу службу лист про призупинення виконання рішення. Це потрібно для того, щоб з Нової пошти не був автоматично стягнений штраф, поки триває розгляд справи”, – пояснили в “Новій пошті”.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер