<

Підлітка, який скоїв вбивство у Ковелі та можливо вживав наркотики, взяли під варту: його сім’я покинула домівку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:19 | 5.10.2019 / Новини / /
Перегляди
77
/ Коментарі відсутні

Ковельський міськрайонний суд обрав запобіжний захід для неповнолітнього ковельчанина, якого звинувачують у нападі на сусідів та вбивстві жінки. Проте, його знайомі говорять про нього лише хороше: він був спокійний, з благополучної сім’ї, прислуговував священнику.

Суддя Ковельського міськрайонного суду обрав для 14-річного хлопця запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб, – інформує ВолиньPost, посилаючись на власні джерела. 

14-річному ковельчанину, який 3-го жовтня ножем вбив 41-річну сусідку і травмував її чоловіка та доньку, повідомили про підозру в умисному вбивстві і замаху на вбивство двох осіб, розповіла речниця прокуратури Волині Наталія Мурахевич, – передає Суспільне Волині.

Чоловіка, якого травмував підліток, прооперували, він перебуває у реанімації, 16-річну дівчину не госпіталізовували, розповів лікар-хірург Іван Петрук.

“Близько 11-ї години вечора поступив до нас у відділення хворий, 44 роки з тяжкими травмами – множинними пораненнями грудної клітки і передньої черевної стінки. Стан хворого був вкрай важкий. Була проведена операція. Хворий зараз перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. Стан хворого стабільно важкий”, – розповів Іван Петрук, лікар-хірург Ковельської ЦРЛ.

Жінка від нанесених ножем травм померла на місці, – розповів медик “швидкої” Сергій Палайда.

“Нашими диспетчерами було отримано виклик з приводу ножового поранення. На місці виклику була жінка 1978 року народження без ознак життя з проникаючим пораненням в районі серця. На місці події працювали поліцейські, вони вже надавали першу допомогу”, – розповідає медик.

Подія трапилася 3-го жовтня близько 22-ої на вулиці Брестській у Ковелі. Хлопець мешкав по-сусідству з родиною, до якої прийшов з ножем. Сусіди своїх прізвищ не називають, про затриманого розповідають таке.

“Цей хлопець був спокійний, до сестри моєї приходив гуляти. Йому всього 14 років, я навіть не думав, що він таке може зробити. Та я й не вірю, що він це зробив”, – розповів сусід Роман.

“Сім’я хороша, благополучна. А що з ним сталося — не знаю. Він ще прислужував в церкві. В них троє дітей, донечка маленька і ще є один хлопець. Працюють на залізниці. Він їздить на поїзді, мама (Катя) в декреті”, – каже сусід Олександр.

Зазначимо, що 14-річний підліток, який з ножем напав на сусідів і вбив 41-річну жінку, ще до приїзду поліції повернувся на місце злочину і цікавився, що тут сталося. У день вбивства він прийшов до 16-річної доньки господарів попросити атлас, а вже ввечері повернувся та з ножами накинувся на родину.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, – передають Волинські Новини.

Однолітки хлопчика розповіли, що він захоплювався програмуванням і комп’ютерними іграми. Сусіди також натякнули, що, можливо, він щось приймав із заборонених препаратів.

Сім’я 14-річної дитини з рюкзаками покинула Ковель, адже перебуває в шоці від того, що сталося. Ніхто не міг очікувати такого від спокійної і скромної дитини. Якщо його провину доведуть – йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Нині вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. За вчинення такого злочину неповнолітнім Кримінальний кодекс України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер