<

Спіймали альпіністів, які зрізали в Луцьку банер з написом про звернення до Порошенка нібито від 51 ОМБр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:54 | 14.03.2019 / Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Банер-звернення до Петра Порошенка, який вивісили 13 березня, промислові альпіністи зрізали з 16-поверхівки в центрі Луцька. Він встиг провисіти лише декілька годин.

Величезний банер, розміром понад 30 метрів висотою, розвісили на 16-поверхівці в центрі Луцька. Ним, вочевидь, звернулись до Президента України, аби той пам’ятав, якою ціною він прийшов до влади, обіцяючи «АТО за декілька годин» і мир в країні. Проте вже через декілька годин його миттєво зрізали, пошкодивши саме полотно, аби банер не можна було повісити знову, – повідомляють Волинські новини.

«Ти став президентом на крові хлопців 51 ОМБР. Щоб сховати свої злочини, твої генерали її знищили. Волинь такого не пробачає», – так невідомі звернулись до президента напередодні його візиту на Волинь.

Випадкові перехожі затримали одного із зловмисників, які працювали в парі. Ним виявився лучанин на ім’я Андрій.

Чоловік плутався в показах і не міг пояснити, навіщо він це зробив. Спочатку він переконував, що сидів зі знайомим у дворі, де близько 2 ночі до них підійшли незнайомі і «замовили» таку роботу. Потім стверджує, що побачив фото банера на сайті і вирішив зрізати його, нібито через власну громадянську позицію. Проте, зі слів свідків, не на камеру він натякнув, що його змусили це зробити силовики.

Андрій каже, що займався туризмом, тому мав все необхідне для промислового альпінізму спорядження.

Альпініста забрали в міськвідділ, де встановлюють його особу та шукають напарника. На місці працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, волинські ЗМІ зазначають, що 14 березня, відбудеться «інкогніто»-візит Порошенка на Волинь. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер