<

Співробітниця митниці Устилуг-Зосін не хотіла пропускати автомобіль на єврономерах, – об’єднання АвтоЄвроСила

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 24.09.2017 / Новини / /
Перегляди
89
/ Коментарі відсутні

21-го серпня, пізно ввечері на митниці Устилуг -Зосін, молода співробітниця митниці не хотіла пропускати автомобіль на польських номерах з Польщі до України. 

Про це повідомляє Об’єднання власників автомобілів на європейських номерах на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

“Зараз. Митний пункт Устилуг-Зосін. Молода митниця Нечипорук Ірина Дмитрівна, вирішила відразу взяти “бика за роги” почала розводити водіїв, які прямують на автомобілях з єврономерами з Польщі в Україну, погрожуючи дати карту відмови з причини “ви переганяєте автомобілі, і це незаконна комерційна діяльність”… також співробітниця митниці вимагала “нумеровані та нотаріально-завірені доручення”…

Після того, як хлопці почали фіксувати коррупціонерку, а по суті – потенціоного кримінальника (оскільки стаття, по якій кваліфікуються дані її дії – 365 ст. ККУ – відноситься до кримінального правопорушення) вона відразу ж злякалась, почала погрожувати “викликом поліції”, а ще трохи пізніше вкраї “зловила блідого” і пропустила хлопців зі швидкістю вітру!)…

Висновок – не будьте ТЕРПИЛАМИ, не дозволяйте, як в вислові, щоб кожна блоха вважала себе господарем собаки. РАЗОМ – СИЛА!!!!!”, – йдеться у повідомленні.

Повний текст та відео за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок