<

Спеціаліст Держпродспоживслужби Волині попався на отриманні хабаря

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:49 | 4.03.2020 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

4-го березня поліція затримала головного спеціаліста одного із відділів Луцького міського управління Держпродспоживслужби в області за вимагання та одержання хабаря у розмірі 7,5 тис. грн.  

Про це повідомляє поліція Волині.

Посадовець вимагав та одержав хабар за сприяння у державній реєстрації складських приміщень для зберігання фасованих харчових продуктів без проведення належних заходів контролю, а також за не вжиття заходів реагування на порушення,  котрі були виявлені під час перевірок.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та обрання йому запобіжного заходу. 

Триває досудове слідство за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця