<

Соратник Медведчука купив телеканал ZIK: журналісти заявили про звільнення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 16.06.2019 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарів 11

У телеканалу ZIK з’явився новий власник – депутат від “Опозиційного блоку” Тарас Козак, який вже має телеканали “112 Україна” та NewsOne.

Про це повідомляє ТСН.

“Одержавши ZIK, я зможу побудувати найбільшу мережу з інформаційних мовників, яка з точки зору ресурсів робить їх менш витратними і в той же момент створює їх більшу капіталізацію як активу. І цей актив називається інформаційний медіахолдинг “НОВИНИ”. Саме для його розвитку і управління я запросив одного з найсильніших медіапродюсерів країни – Олексія Семенова“, – цитує Козака “112 Україна”.

Олексій Семенов виступав генпродюсером і на двох інших каналах Козака, тож добре знає їхню побудову, внутрішні процеси та особисто знайомий з багатьма співробітниками.

“Об’єднання заради України” – ось основний меседж концепції каналу. І ми постараємося наповнити його цими прекрасними почуттями – любов’ю і турботою про всіх людей великої країни”, – каже про своє призначення Семенов.

Тим часом кілька топ-менеджерів ZIK заявили про те, що звільняються з телеканалу через нового власника, оскільки Козак – близький соратник одного з лідерів партії “Опозиційна платформа – За життя” і кума Володимира Путіна Віктора Медведчука. 

Серед тих, хто заявив про своє звільнення або припинення співпраці з каналом – генеральний директор Ігор Туркевич, керівниця департаменту виробництва власних програм Ольга Мовчан, шеф-редактор новин телеканалу Роман Недзельський, закриває свою програму автор та ведучий Вахтанг Кіпіані, припиняє співпрацю з телеканалом ZIK журналіст Сергій Рахманін. Також звільняється головна редакторка інформаційного агентства ZIK Тетяна Вергелес.

Ведучий каналу Остап Дроздов відповів “Детектору медіа”, що новина про зміну власника застала його в дорозі (він перебував у Львові) і поки що не готовий коментувати свої подальші дії.

Видання “theБабель” пише, що творчий колектив телеканалу найближчими днями планує робити публічну заяву. Також джерело з журналістів телеканалу повідомило, що багато працівників планують звільнятися через нового власника.

“Є невеликий відсоток працівників, яким байдуже – менше 20%. І це переважно технічні працівники, які не працюють в кадрі. А ті, хто в кадрі, близько 90% – звільнятимуться”, – сказало джерело.

“Офіційно – телеканал ZIK тепер належить Медведчуку. А я завтра видаю в ефір останній випуск тижневика “Деталі” і йду шукати роботу. Я багато разів спростовував інформацію про продаж каналу раніше, бо офіційно керував каналом менеджмент Петра Димінського. З цими людьми у мене були домовленості про невтручання в новини і тижневик, і я дякую, що цих домовленостей було дотримано. Ми могли робити новини і підсумкову програму так, як бачила їх редакція”, – пише у своєму фейсбуці Роман Недзельський.

Зазначимо, що у списках на дострокові парламентські вибори Тарас Козак виступає 10-м номером “Опозиційної платформи – За життя”. У жовтні минулого року соратник Медведчука став власником NewsOne, а в грудні – “112 Україна”.




коментарів: 11
  1. Для простих телеглядачив це дуже добра новина! Пан Медведчук чесний та порядний!

  2. Пан Медведчук чесний та порядний засранець. Тюремна камера за ним вже давно плаче

  3. “Патріоте”.в чому проявилась така велика чесність і порядність Медведчука? В тому.що він понтуе.як ногою відкривае двері до Путіна І закинув безголовому виборцю затравку у вигляді 25% /можливоі/ знижки на газ?Чи в тому.що він скупив пів Росіі І скуповує украінські медіа.щоб транслювати своі ідеі?Чи що колись затравив Василя Стуса?Чи може ти патріот якоісь іншоі краіни?

    с

    • Не богоугодні коментарі постійно видаляються неважливо від того що написано.
      найбільш упередженні адміни яких я тільки бачив

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок