<

Sony представила PlayStation Classic з 20 попередньо встановленими іграми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:21 | 20.09.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Компанія Sony представила перевидану версію оригінальної ігрової приставки PlayStation під назвою PlayStation Classic.

Консоль буде поставлятися з 20 класичними іграми, такими, як Final Fantasy VII, Jumping Flash, R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 і Wild Arms, повідомляє НВ.

Міні-консоль PlayStation Classic на 45% менше свого прообразу, при цьому вона майже повністю повторює його дизайн. На корпусі присутні кнопки Power і Reset з тими ж функціями, а кнопка викиду диска дозволяє змінити віртуальний образ. Адаптера з роз’ємом USB в комплекті немає.

У комплекті з приставкою йдуть USB- і HDMI-кабель, а також два контролера для локального багатокористувацького режиму в сумісних іграх. Ці джойстики є репліками оригінальних контролерів Sony.

У США PlayStation Classic вийде за ціною $99,99, а в Європі – 99,99 євро. Продажі почнуться з 3 грудня 2018 року, але до цієї дати Sony обіцяє розповісти ще більше подробиць про новинку.

3 грудня називається “культової датою для всіх шанувальників PlayStation”. Справа в тому, що оригінальна консоль вийшла в Японії 3 грудня 1994 року. У США приставка з’явилася 9 вересня 1995 року, а в Європі – 29 вересня 1995. Підтримка пристрою було припинена в 2006 році.

https://www.youtube.com/watch?v=nl2h8LDq_oI




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок