<

Сонцезахисні окуляри: ТОП 5 трендових моделей весна-літо 2019 та як підібрати аксесуар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 9.04.2019 / Новини / /
Перегляди
66
/ Коментарі відсутні

З приходом перших сонячних променів не обійтися безсонцезахисних окулярів.

Підбірку наймодніших сонцезахисних окулярів у сезоні весна-літо 2019 пропонує lady.tochka.net. Та розповідає, як правильно їх підібрати за типом обличчя.

Авіатори

Класика всіх часів – окуляри-авіатори. Якщо ти у пошуках окулярів, які ніколи не виходять з моди, рекомендуємо придбати саме цю модну пару. До того ж, окуляри-авіатори підходять усім дівчатам, незалежно від форми обличчя і віку.

Окуляри “котяче око” або окуляри-кицьки

Не менше жадана модель, яка повинна з’явитися у сезон весна-літо 2019 у кожної дівчини. Така модель, мало того, що підходить усім дівчатам без винятку, так і додає образу ретро-стиль. Червона помада, окуляри “котяче око” і модний берет – ідеальний образ дня побачення або прогулянки з подругами.

Круглі тішейди

Не варто ігнорувати у новому сезоні очки у круглій оправі. Вибирай на сезон весна-літо яскраві, барвисті окуляри з цікавим принтом. Однак, такі сонцезахисні окуляри підходять не всім. Наприклад, якщо ти власниця круглого обличчя, тоді краще відмовитися від такої форми.

Окуляри в оригінальній оправі

Любиш епатувати всіх екстравагантними образами? Тоді тобі не обійтися у сонячну погоду без цікавих окулярів. Наприклад, вибирай сонцезахисні окуляри з оправою у вигляді серця – оригінально і дуже стильно.

Сонцезахисні окуляри з цільної лінзи і оправою

Ще у минулому році окуляри з прозорою оправою стали наймоднішими. У 2019 стилісти пропонують вибирати такі ж окуляри, тільки іншої моделі – у вигляді мікроокулярів. Мініатюрні окуляри з прозорою оправою виглядають дуже модно і гармонійно поєднуються з будь-яким образом.

Як обрати окуляри

Окуляри- аксесуар дуже індивідуальний і підбирати його потрібно ретельно. Тому, якщо ти в пошуках ідеальної форми окулярів, тоді тобі потрібно знати як правильно їх підібрати і не помилитися з вибором.

Окуляри для круглого обличчя. Якщо ти володарка круглої форми обличчя, тоді тобі варто придивитися до квадратних або овальним окулярів. Також рекомендуємо звернути увагу на окуляри “котяче око”. А щоб зменшити округлість обличчя, шукай сонцезахисні окуляри з кольоровою оправою.

Окуляри для овального обличчя. Для власниць овального обличчя краще всього вибирати окуляри авіатори, панорамні або квадратні з округленими кутами.

Окуляри для квадратного обличчя. Щоб пом’якшити і збалансувати лінію скул, найкраще вибирати окуляри з високим переніссям. Вибирай округлі окуляри або “котяче око”.

Окуляри для трикутного обличчя. Якщо ти володарка трикутної форми обличчя, тоді ти можеш вибирати будь-які сонцезахисні окуляри. Найкраще підійдуть окуляри авіатор, “метелики”, “котяче око”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер