<

Сьогодні річниця трагедії у Волновасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:38 | 13.01.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Сьогодні річниця трагедії, що сталась рік тому під Волновахою, коли ворожі ГРАДи обстріляли автобус з мирним населенням.

13 січня 2015 року у результаті обстрілу загинуло 12 пасажирів автобуса, що слідував за маршрутом «Донецьк-Златоустівка», 18 — отримали поранення.

Прокуратура Донецької області за фактом обстрілу автобуса відкрила кримінальне провадження за теракт.




коментарів: 2
  1. Пам’ятаю цей день як зараз… Тільки приїхав із Волновахи на блок-пост і ліг відпочити перед нічною зміною. Спочатку було чути як падають “гради” і як тремтіли стіни приміщення та земля. Потім ми одразу вибігли на вулицю оцінити пошкодження і тоді я й побачив автобус, він був як решето… Дуже багато крові, навкруги поранені, наші медики надають першу медичну допомогу. Одного з наших теж поранило, але відбувся легко, іншому осколок застряг в підошві… повезло… у двох була легка контузія, нічого страшного. В автобусі було просто м’ясо… добавити щось інше важко… Вирва від вибуху була метрів 5 від самого автобуса, збоку стояв інший автобус, якій дивом не постраждав, його прикрило старе впавше дерево від осколків. Цей день буду пам’ятати завжди…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер