<

В прес-центрі “БУГ” відбулась прес-конференція Андрія Фафлея

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 30.07.2015 / Новини, Онлайн /
Перегляди
4
/ коментарі 22

30-го липня, о 18:00 в прес-центрі “БУГ” відбулась прес-конференція із керівником нововолинського Правого сектора Андрієм Фафлеєм.

Теми, які обговорювались у прес-центрі “БУГу”: про інформацію щодо виключення з Правого сектору, відношення до подій у Мукачевому, чому Правий сектор не йде на вибори та інше.




коментарів: 22
  1. Які Ваші подальші плани? Чи будете балотуватися на міського голову Нововолинська? Якщо так то від якої партії?

  2. Чи потрібно змінювати старого нововолинського мера? начальника міліції?

  3. Пікетування Ковельської міліції,де Ви брали активну участь і все таки примусили начальника мусарні написати заяву—це що був піар

    Чому не наведений порядок з мусарами в Нововолинську? Чому Соломонюк, Душний,особливо Мартинюк надалі на своїх посадах, надаючи незрозумілі коментарі на місцевому ТБ,відходячи від реалій подій, зокрема нещодавнє побиття в “Трьох бобрах”

  4. Якась у вас опечаточка – чоловіка виключили із лав організації, тому представлятися членом ПС він не може. Тобто, уже не керівник. Але ж, Андрію, може поділитеся з нами, чому ж Вас все таки виключили із Правого Сектору?

  5. Андрію, що ви маєте на увазі що спеціальна служба займається вашим виключенням з батальйону?я

  6. Для чого цей чат. Ні одного питання не задали з тих які люди написали

    • А давайте спробую, раз до вас в гості не приходить Капітан Очевидність.
      – Так, треба міняти міського голову. Ні, не на Фафлєєєя. І міліцію. І тут – знову не пощастило, але не на Фафлєєєя, бо в нього були судимості і ніби досі є. Ярош політик, а політики бачать і знають те, що належить.
      Кому щось не ясно – користуйтесь головою, за це поки що не карають.

  7. Сансей являється головою ГО Нововолинського Правого Сектору.Ніякий комбат не може його зняти.Його може зняти лише Провід. Про це мова у Проводі не йде і не йшла. Андрій Фафлей являється командиром ПС міста Нововолинська.І має право представлятися членом ПС.Люди не плутайте ДУК та ГО Правий сектор.Це повьязані речі але різні.

  8. Ооооооооооооо!!! Великы експерти – “кучерявий” і “непонятнохто”!!!! Звідки ви???? Хто ви?? І хто такий правий сектор у мирному житті???? Я знаю хлопців, які бульше року воюють там і ні разу не були вдома. І правий сектор. А ті чіпірадла, шо не можуть два слова звязати, проте прикинулись експертами – то два клоуни. Правий сектор у мирному житті – це незаконні бандформування, які себе ніде не реалізували. Хате зараз хочуть прикинутись героями! На фіг гнати, як собак! Бандюки в законі!!! Де вони зареєстровані? Які в них обовязки? Нема ніде??? То й нема їх чого піарити і говорити про них! Два дибіла – це сила!

    • Сьогодня ти вже Лідою стала? Шо ж ти так часто ніки собі сочиняєш? Бери но ти приклад з свого друга-він завжди під одним ніком працює!Ти з своїм дружбаном також сила!

    • Lida, дозвольте з Вами не погодитись. Перш за все, Ви не маєте права ображати людей, давати їм якісь прізвиська і т.д. тому, що ви їх не знаєте. Якщо Ви не вважаєте їх експертами, що в принципі і не потрібно, то можливо у Вас є власна ідея для вирішення ситуації в Україні, були б дуже раді її почути, можливо це врятує усю ситуацію.
      Я так розумію, Ваші знайомі воюють захищають захищаючі наші кордони, хвала і пошана їм, за те що у нас є такі люди якими ми можемо гордитися.
      Lida, а що Ви зробили для України???
      Бажаю щоб Вам було, що сказати, коли Ваші діти запитають:” Мамо, а де ти була коли знищували Україну?”. Відповідь дайте в першу чергу собі.

      • Іра, прізвиська вони дають собі самі. Наприклад, сенсей. Чи нетак? На разунок порад для врегулювання ситуації в країні. Перед тим, як майданити, потрібно було думати, кого ставити на місце янеків і його банди. А не зняли одних, а поствили інших. а тепер думаємо, як ви рішити ситуацію. Нехай її вирішують ті, хто підтримував майдан, не маючи ІДЕЇ!!!А просто зняти банду – це не ідея. Європейський вибір скажете був ідеєю? А чого ж тоді шахти вимагають дотацій? У Європі немає дотацій для збиткових підприємств. Хоча б це. Далі, що я зробила для України? Вихвала двох дітей, які сьогодні займаються волонтерством. А ви що зробили? ква-ква-ква і нічого нема? Чи тільки тут вмієте поради давати, яких я не потребую? І де була їхня мама? Поруч з ними? І зараз є поруч з ними.А ще – мою країну захищає мій чоловік зз автоматом в руках. Ще питання є, виликорозумна Іра? Хоча навряд чи буду відповідати на них. Бо не бачу сенсу.

    • Шановна неадекватна панночко.Відповіді на Ваші запитання.Ці хлопці з Нововолинська. Вони патріоти та безкорисливі захисники. Якщо є авторитет та потреба то яка різниця в якому житті , мирному чи воєнному. Я також знаю хлопців, а це ті двоє що виступають на прес конференції. У одного з них 7 місяців в 5-му батальйоні ДУК без ротацій. У іншого не менше але з ротаціями. Те що вони як Ви сказали не можуть два слова звязати, це їм не заважало не питаючи у вас , у людини яка тут так навязала в вашому коментарі за що, чи дадуть їм пільги та учасників АТО, чи буде їх хтось тут критикувати а саме що бісить що в основному критикують більше всіх люди які дійсно палець в палець не стукнули для перемоги. Правий сектор у мирному житті це Громадська організація як і сотні інших.Організація легально зареєстрована. І знову ж таки як би не самопожертва цих хлопців в перші місяці війни, як би вони не обьедналися в добровольчі батальйони то можливо зараз ви б не так співали. Можливо вас гвалтував би російський найманець або навідь кадировець.

      • Шановний неадекватний ентер… Розкажіть комусь іншому про ті “громадські організації” у мирному житті. Але не мені. Бандюки, які себе ніде не реалізували. От і лізуть у всі дири, то там пікетують, то в іншому місці допомагають відбивати бізнес. Ті правосєкі, які воюють, не лазять по ТВ і не доказують, чого їх погнали з клубу правосєків. бо вони реально воюють. І закрий вже рот за добровольчі батальйони. Вони якраз знаходяться на передовій, а не лазять по містах і виставляють свої морди для піару. На рахунок гвалтування: по собі судиш? Може тебе хто згвалутвав, раз на таку тему заговорив. А мене є кому захищати. Повір. За себе краще подбай. Бо бачу тобі ця тема більше болить.

  9. Lida, дозвольте з Вами не погодитись. Перш за все, Ви не маєте права ображати людей, давати їм якісь прізвиська і т.д. тому, що ви їх не знаєте. Якщо Ви не вважаєте їх експертами, що в принципі і не потрібно, то можливо у Вас є власна ідея для вирішення ситуації в Україні, були б дуже раді її почути, можливо це врятує усю ситуацію.
    Я так розумію, Ваші знайомі воюють захищають захищаючі наші кордони, хвала і пошана їм, за те що у нас є такі люди якими ми можемо гордитися.
    Lida, а що Ви зробили для України???
    Бажаю щоб Вам було, що сказати, коли Ваші діти запитають:” Мамо, а де ти була коли знищували Україну?”. Відповідь дайте в першу чергу собі.

  10. Побільше б таких молодих, ініціативних хлопців, які реально щось роблять….а сидіти на дивані і критикувати найпростіше. Андрію, скоро вибори, пора зайняти своє місце серед реально народної влади і діяти в законному руслі, бо боротьба з вітряками може бути довгою….

    • Лариса, какие ещё выборА? Неужели есть адекватные, желающие голосовать за этих украшенных интеллектом лиц? О каком законном русле можно говорить, говоря о так называемом Сенсее?
      Нет, эти люди не научатся думать.

  11. Ой бля …смешно до слез…такі всі тут експерти…
    Що тут незрозумілого?????вже буторіни показували на площі прийомчикі)))))..ой блЯЯяяя нема слів..

  12. Фуфло до цих пір говорити так і не навчився,гопнік з кримінального сектора,шістка чобітка і продажна шкура…

    • Сансей на скільки відомо вчитель.А що може навчити цей сансей?…курити траву і кідати на гроші,ще забув: ботать і хамити!якщо пошукати в інеті його не тільки з правого сектора “просили”, навіть анульовували його чорний пояс…листом з Японіі.Та він не зупиняється сильно хоче до влади до халявного корита,а Ви патріоти,патріоти!..агент В.Б.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця