<

«А Снігурка вже не та»: у соцмережах висміяли конкурс «Леді Зима», проведений в Криму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:25 | 9.12.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На території окупованого Росією півострова пройшов, м’яко кажучи, дивний конкурс. Серед його учасниць обирали «Леді Зиму». Користувачі соціальних мереж не втримались і висміяли фото, що були зроблені на цьому дійстві.

Що за конкурс і для чого його проводили стало зрозуміло з допису на сайті «міністерства труда та соціального захисту РК». Виявляється, що його проводили серед «активних пенсіонерів Красногвардійського району».

Про це пише сайт Прес-центр

«Талановиті учасниці конкурсу Наталя Місник, яка представляла село Олександрівка, Ольга Ткач та Ольга Бурдюгова – мешканки села Мар’янівка, та учасниця конкурсу з Красногвардійського Надія Цвєткова змагались в чотирьох конкурсах. У «візитці» учасниці разом зі своєю групою підтримки розповідали про себе – хто у віршованій формі, а хто – піснею. Шедеврами свята стали новорічні страви, приготовлені конкурсантками. Бурними аплодисментами зустріли глядачі дефіле новорічних костюмів. А на останок учасниці мали змогу розкритись у конкурсі талантів», – описали цей захід кримські пропагандисти.

А далі в соцмережах пішло-поїхало:

«А Снігурка вже не та», «З неба падає сніжинка, впаде – розчавить», – сміються користувачі у Twitter. Інші, розділяючи думку більшості, взагалі вважають, що так поводити себе літнім жінкам просто соромно: «Палата №6. Вибач мене, Боже, будь-ласка! Невже зовсім розуму не залишилось…Це ж соромно так виглядати бабусям!». А один з користувачів написав, що тепер цим конкурсанткам «залишається лише забухати».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер