<

Смертельне ДТП в Одесі: після зіткнення з автівкою BMW полетіло на перехожих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:25 | 8.09.2018 / Новини / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Увечері в суботу, 8-го вересня, на Фонтанській дорозі  в Одесі трапилася ДТП. В результаті зіткнення два автомобіля відкинуло в різні сторони узбіччя, де в цей час знаходилися перехожі. За попередніми даними загинуло троє людей.

Сайт odessamedia.net повідомляє, що за словами очевидці, BMW зіткнувся з машиною Skoda, після чого вилетів на зупинку, де перебували люди.

З місця аварії під озброєною охороною відвезли водія BMW. Відразу після зіткнення свідки ДТП намагалися самостійно покарати чоловіка, його побили.

Прес-служба поліції Одеської області повідомляє, що автомобіль BMW, рухаючись на великій швидкості, зіткнувся з автомобілем Skoda. В результаті зіткнення автівки відкинуло в різні сторони узбіччя, де в цей час знаходилися перехожі.

Відомо про трьох загиблих і чотирьох постраждалих. Двоє померло на місці, ще одна особа – в кареті швидкої допомоги.

За словами очевидців ДТП, автомобіль BMW їхав на швидкості близько 100 кілометрів на годину та зіткнувся з автомобілем Skoda. BMW продовжило рух і в’їхало в зупинку громадського транспорту, на якій стояли люди, – пише видання «Думская».

Інформація про потерпілих уточнюється.




один коментар
  1. Шумахери коли ви перестанете вже літати. Швидкість до добра не доводить. Таких водіїв потрібно одразу вбивати, а не бити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа