<

Смертельно вдарив ножем одного та поранив іншого: жителя Нововолинська засудили до 8,6 року в’язниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:37 | 13.06.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Нововолинський міський суд визнав 27-річного місцевого жителя, який завдав смертельних ножових ударів 64-річному чоловіку, та поранив іншого, винним у вчиненні злочинів та призначив йому покарання у вигляді 8 років та 6 місяців позбавлення волі.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

Нагадаємо, в листопаді минулого року в Нововолинську, під час пиятики, в компанії чоловіків виникла сварка. Раніше судимий 27-річний місцевий житель вдарив ножем власника помешкання. 64-річного жителя Нововолинська та ще одного гостя.

Від отриманих травм господар помер на місці, другого потерпілого, 38-річного жителя міста, госпіталізували у відділення реанімації. 

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Після оголошення затриманому про підозру у вчиненні інкримінованих злочинів, йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вироком Нововолинського міського суду чоловіка визнано винним у вчиненні цих злочинів та призначено покарання у вигляді 8 років та 6 місяців позбавлення волі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер