<

Смертельна ДТП у Рівному: п’яний водій Мерседеса врізався в стовп

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:28 | 28.07.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

27-го липня близько 20 години на вулиці Київська в Рівно трапилася мертельна дорожньо-транспортна пригода, є один загиблих, троє – постраждалих.

Поліцейські на місці події встановили, що водій автомобіля «Mercedes-Benz 308», 23-річний рівнянин, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини, де допустив наїзд на електроопору, – повідомляє сектор комунікації поліції Рівненської області.

Водій автомобіля «Mercedes-Benz» одразу після зіткнення втік. Його розшукали патрульні поліцейські спільно із нацгвардією. З’ясувалося, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння – алкотестер показав 1,4 проміле. 23-річного рівнянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Внаслідок ДТП 33-річний житель села Постійне Костопільського району, який перебував на передньому пасажирському сидінні, від отриманих травм загинув на місці.

Крім того, травмувалися іще троє пасажирів, які знаходилися у вантажному відділенні мікроавтобуса. У рідного брата загиблого, 33-річного рівнянина, медики діагностували неповний травматичний відрив вушної раковини, у 33-річного жителя села Великий Олексин Рівненського району — перелом ліктьової кістки та нижньої щелепи, у 34-річного жителя Рівного — закриту травми грудної клітки, забій тулуба. Усіх трьох госпіталізували до Рівненської центральної міської лікарні. 

Слідчим слідчого управління за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють всі обставини події. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця