<

Службовий мерседес Саганюка планують продати з аукціону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:27 | 2.02.2021 / Володимир /
Перегляди
61
/ коментарів 9

Автомобіль з автопарку Володимир-Волинської міської ради Mercedes-Benz 210, на якому їздив попередній мер міста Петро Саганюк, планують продати на аукціоні.

Про це повідомив міський голова Ігор Пальонка під час брифінгу 1-го лютого. За його словами, автомобіль потребує багато палива і є неекономним. Тому його планують продати та докласти коштів, аби купити новий.

Сьогодні автопарк міської ради налічує п’ять автомобілів: Mercedes-Benz 210, KIA, Chery, ВАЗ (Лада 21099) та Славута, яка раніше належала Зарічанській сільраді.

Фото взяті з архіву БУГу 2016-го року.




коментарів: 9
    • продати і службове приміщення міської ради.. на аукціоні. там Саганюк працював

  1. “продати і службове приміщення міської ради.. на аукціоні. там Саганюк працював”-а ще старого зама Саганюка який дивним чином став новим замом.P S Вангую цей комент зтруть.

  2. давайте продамо не економний автомобіль за 2-4 тис. дол., а купимо новий економний за 10 тис.дол. І ще будемо щорічно витрачати на новий по 5 тис. грн на його гарантійне обслуговування. Та ще заплатимо за модні номера, щоб усі знали хто це їде. Оце тоді буде економія коштів місцевого бюджету.
    PS.Таврію однозначно не куплять. Забувають що це службовий автомобіль, який використовується у службових цілях, тай не пантовий він.

  3. Ч’ё вы все раскудкудакались негативными комментариями?
    Вы уявляете как и насколько Палёнка проваливается в кресле, где годами сидела жопа “папы”?

    Продайте корыто Васе за 1К баксов пока он не передумал и всё тут.
    Палёнке Ниссан Лиф хорошо подойдёт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок