<

«Словака» і «Медоїд»: розповіли про військових, які служать у волинській теробороні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:09 | 10.08.2022 / Новини / , /
Перегляди
362
/ Коментарі відсутні

100 Окрема бригада територіальної оборони Волині продовжує розповідати про те, чим живе. Цього разу – історія про «Медоїда» і «Словака», які охороняють кордони і запевняють: якщо «лукашенківці» наважаться наступити, то підуть на неминучу смерть. 

«Медоїд» і «Словак» служать в одному підрозділі Волинської бригади тероборони. Зовні вони напрочуд різні. В одного 168 см зросту, в іншого – 194 см. В одного 60 кг ваги, в іншого – удвічі більше. Але на захист України чоловіки стали одночасно – вранці 24-го лютого вже були під дверима військкомату, йдеться у фейсбуці бригади.

Дідусь і бабуся гренадера «Словака» були депортовані з Чехословаччини 1947 року в рамках сталінської операції «Вісла» – ось і пояснення обраного чоловіком позивного. Фізично обдарований хлопець з дитинства захопився важкою атлетикою, карате, боксом – тож і нині йому вдається підтримувати себе у прекрасній фізичній формі.

За плечима ж «Медоїда» участь у Революції Гідності, під час якої дістав контузію світло-шумовою гранатою в Маріїнському парку. А ось нинішній позивний йому обрали вже товариші з підрозділу 100 обр ТрО – звернули увагу на впертість, безкомпромісність та правдолюбство цього худорлявого, проте напрочуд жилавого чоловіка.

Вдома на «Медоїда» чекають із Перемогою батьки, кохана дружина і син-другокласник.

Є кому вболівати і за «Словака» – дружина, дві доньки та син.

А на запитання «Що б ви сказали «лукашенківцям», які котрий місяць «тупцюють» на українсько-білоруському кордоні?» волинський богатир відповідає лаконічно:

«Якщо хочуть швидше померти – welcome!»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер