<

Слідство затримало підозрюваного у вбивстві Аміни Окуєвої

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 12.01.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Прокуратурою Київської області спільно з ГУ НП в Київській області затримано підозрюваного у вбивстві доброволиці Аміни Окуєвої у 2017 році.

За даними слідства чоловік входив до злочинної організації, які займались замовними вбивствами і був безпосереднім виконавцем злочину.

«На рахунку злочинців є ще два замовні вбивства, що вчинені у вересні 2016 року та у січні 2019 року, які також розкрито», — зазначають у прокуратурі.

Наразі слідчі дії тривають, здійснюються заходи щодо затримання всіх учасників злочинної організації та встановлення замовників вбивства Аміни Окуєвої. Запобіжний захід підозрюваному, ймовірному обиратимуть завтра.

Своєю чергою, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оприлюднив фото затриманого. За попередньою інформацією, саме він стріляв по автомобілю Осмаєва і Окуєвої. Крім того, Аваков повідомив, що ДНК затриманого збігається з тим, яке виявили на зброї з місця злочину.

Нагадаємо, увечері, 30 жовтня 2017 року неподалік селища Глеваха Київської області невідомі обстріляли автомобіль Аміни Окуєвої та її чоловіка Адама Осмаєва. Від вогнепальних поранень Аміна загинула, Адам потрапив з пораненнями в лікарню. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця