<

Слідство розглянуло 5 версій нападу на Олега Михайлика, серед них – громадська діяльність та особисті стосунки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 24.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Слідство розглядає п’ять версій нападу на одеського активіста, керівника місцевого осередку політичної партії «Сила людей» Олега Михайлика.

Про це повідомив журналістам начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін 24 вересня, – пише Громадське.

Відповідно до першої версії, напад на Михайлика пов’язують з його громадською діяльністю.

Друга — з ситуацією навколо «Золотого берега», ймовірно йдеться про житловий комплекс «Золотий берег». Михайлик вклав кошти у ЖК, який так і не добудували, передає «Українська правда».

Третя версія, зазначив Головін, пов’язана «з проблематикою по «Успіху». Ймовірно, йдеться про земельну ділянку ринку «Успіх».

Четверта — особисті стосунки, п’ята — напад з хуліганстських намірів.

«Перша версія пов’язана з його громадською діяльністю, друга з проблематикою «Золотого берега», третя — з проблематикою по «Успіху», четверта версія — особисті стосунки,  п’ята — невстановленими особами з хуліганських намірів», — сказав Головін.

Увечері 22 вересня в Одесі стріляли в активіста, керівника міської організації партії «Сила людей» Олега Михайлика, він потрапив до лікарні у важкому стані.

Очільник поліції розповів, що слідство розглядає декілька версій нападу, зокрема пов’язані з громадською і журналістською діяльністю Михайлика.

У політичній партії «Сила людей» заявили, що за нападом на її члена, одеського активіста Олега Михайлика стоїть місцева влада Одеси.

Станом на ранок 23 вересня Олег Михайлик прийшов у лікарні до свідомості. Його готують до операції. У лікарні Михайлику надали охорону.

До розслідування нападу на Михайлика долучили СБУ. Удень 23 вересня в Одесі близько сотні людей вийшли на протест через напад на Михайлика.

Громадськість висунула вимоги до президента, поліції та СБУ через напад в Одесі на активіста Михайлика.

Управління Національної поліції Одеської області відкинуло звинувачення громадськості в тому, що правоохоронці зволікають з розслідуванням нападу на активіста Олега Михайлика.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок