<

Слідчі з’ясували, хто зарядив пістолет Алека Болдуїна, з якого було вбито Галину Гатчинс у США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 11.11.2021 / Новини / , /
Перегляди
943
/ Коментарі відсутні

Прокурор, яка розслідує смертельний інцидент на зйомках фільму «Іржа» в штаті Нью-Мексико, заявила, що слідство знає, хто зарядив пістолет, з якого Алек Болдуїн випадково застрелив оператора Галину Гатчинс.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на ABC News.

В інтерв’ю телеканалу ABC “Доброго ранку, Америка”, прокурор округу Санта-Фе Мері Кармак-Олтвіс відмовилася назвати ім’я людини, яка зарядила пістолет, оскільки слідство ще вирішує, чи порушувати кримінальну справу у зв’язку з цим інцидентом.

На запитання, чи знає слідство, хто зарядив смертельним набоєм пістолет актора Алека Болдуїна, Кармак-Олтвіс відповіла: “Знаємо, так”.

Окружний прокурор також підтвердила, що на знімальному майданчику фільму “Іржа” були знайдені інші бойові набої, але відмовилася назвати їхню точну кількість, посилаючись на незавершене розслідування.

Болдуїн вистрілив з реквізитної зброї, що мала бути заряджена холостим набоєм. Матеріали слідства свідчать про те, що помічник режисера Дейв Голлс передав зброю Болдуїну, запевнивши його у тому, що вона не заряджена бойовими набоями.

Читайте також: Розповіли, як саме у штатах померла операторка з України Галина Гатчнис.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер