<

Склали чотири адмінпротоколи: Держпродспоживслужба перевірила суб’єкти господарювання у Володимирі на дотримання умов карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:48 | 8.07.2020 / Новини /
Перегляди
118
/ Коментарі відсутні

7-го липня спеціалісти управління Держпродспоживслужби провели моніторингові обстеження щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог у Володимирі-Волинському.

Зокрема, було обстежено 3 магазини торгівлі непродовольчими товарами, 2 продовольчих магазини, 2 аптеки, 1 заклад громадського харчування, ТОВ “Володимир-Волинський ринок”, – інформують на сайті Володимира-Волинського.

За результатами перевірок виявлено, що в закладах:

  • не здійснюється температурний скринінг працівників;
  • вологе прибирання виробничих приміщень та поверхонь, місць контакту рук працівників та відвідувачів не проводиться дезінфекційними засобами, відсутній відповідний журнал,
  • не проводиться централізований збір використаних ЗІЗ, паперових серветок в окремі контейнери з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацією.

Працівникам надали пропозиції щодо усунення виявлених недоліків. Складено 4 протоколи про адміністративне правопорушення на винних осіб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер