<

Де бути новому міському кладовищу Володимира-Волинського?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:11 | 10.12.2014 / Володимир, Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У Володимирі-Волинському катастрофічно не вистачає місця під поховання на старому міському кладовищі. Це питання підняв на оперативній нараді міський голова Петро Саганюк. 

Петро Данилович розповів, що неодноразово звертався у Міністерство оборони із проханням виділити для потреб міста територію в розмірі 50 гектарів біля села П’ятидні. На думку пана Саганюка, дана земля не використовуються за призначенням. “Військові – складні люди, тим більше зараз стурбовані в основному Сходом, звивина одна від фуражки, все в них зайнято. І та територія за П’ятидницьким лісом у них використовується, тільки не відомо для чого”,- каже міський голова Володимира-Волинського. Рахувати звивини у головах військових мера Володимира-Волинського змусила непроста ситуація із земельними ресурсами. Як повідомила “Бугу” голова сільської ради с. П’ятидні Алла Куницька, Міністерство оборони ще раніше надіслало листа із забороною виділяти землі, що належать цій державній структурі під будь-які потреби. На даній території, за словами Алли Михайлівни розташований військовий полігон.

Тому при зустрічі із губернатором Володимиром Гунчиком, який відвідав місто у понеділок, 8 грудня, мер підняв це питання. Було вирішено підготувати попередній склад спеціальної комісії, метою якої буде вивчення даного питання та дослідження, чи справді вище згадана територія використовується чи просто пустує. До складу комісії Петро Данилович пропонує включити депутатів міської, районної та обласної ради, громадськість, сторону військових, а також депутата Верховної Ради Ігоря Гузя.

“Треба щось робити. Бо якщо ми не будемо робити, то нічого і не буде робитися”, – резюмує Петро Саганюк.




один коментар
  1. Цікаво, скільки треба звивин, щоб всидіти в кріслі стільки літ. Ага будьновка і кеашкет звивини по різному натирають….І там все так бездоганно”чисто” з землею?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер