<

Східний гороскоп 2020: що зірки обіцяють всім знакам Зодіаку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:25 | 1.01.2020 / Новини / /
Перегляди
71
/ Коментарі відсутні

Астрологи розповіли, чого чекати в рік Щура.

Східний гороскоп на 2020 обіцяє багато роботи – Щур не терпить лінощів і нехлюйства – і багато романтики та затишку в справах сімейних. Це, по суті, стосується всіх знаків Зодіаку. Але є свої нюанси, – пише УНІАН.

Овен

У справах варто бути уважнішими до дрібниць, а от на більш глобальному рівні проектів розмінюватися на дрібні напрямки не треба. Вибирайте солідніший проект. З рідними варто знаходити спільну мову, навіть якщо свій язик доведеться прикушувати. У плані здоров’я потрібно уникати переїдання, а в любовній сфері – не тупити, якщо знайшлася потрібна людина, активніше висловлюючи свої почуття.

Тілець

На роботі чекає чимало цікавих проектів – що може не дуже добре позначитися на особистому житті та здоров’ї. Тож за здоров’ям краще постежити, а своїй половинці приділяти більше уваги. Гроші будуть приходити легко – але і витікати також. Над кожною копійкою чахнути не варто – краще до кінця року дозволити собі нормальний відпочинок за кордоном або в селі у рідні (тут кожен сам повинен вирішувати).

Близнюки

Рік Щура для Близнюків буде дуже активним. Нові знайомства допоможуть по роботі. А це в свою чергу позитивно позначиться на фінансовій сфері. У відпустку краще йти влітку, а в інший час не забувати про приємні візити в салони краси. Щоб все було спокійно на сімейному фронті – не відмовляйте в допомозі своїм рідним, їм зараз це потрібно.

Рак

Якщо піддатися ліні та пофігізму – ймовірні проблеми на роботі. А її в цьому році буде багато. Зате завзятість і відповідальність компенсуються матеріально. Варто уважніше стежити за здоров’ям, а в особистих питаннях частіше покладатися на добрий гумор. Також ретельніше рекомендується стежити за своєю зовнішністю – до кінця року це буде винагороджена позитивними змінами на любовному фронті або кар’єрному (тут кому як пощастить).

Лев

В любовній сфері на Лева чекає чимало приємних моментів – аж до бурхливого роману. На роботі обставини теж сприятимуть успіху – та так, що варто побоюватися заздрості й підлості від колег. Так що від колег варто триматися подалі, а ближче до начальства. З активним спортом варто бути обережнішими – можливі травми.

Діва

Життя у Діви в 2020 році буде насиченим, але приємним: майже кожна мить радість. Головне – не нервувати через дрібниці й триматися подалі від людей негативних, корисливих. У коханні варто замінити критику (навіть конструктивну) ніжністю і романтикою – це набагато швидше й ефективніше допоможе досягти гармонії.

Терези

Варто стежити за своїм настроєм, не заганяти себе в депресію. Тоді і з роботою, в особистій сфері проблем не буде. Саме в рік Щура у самотніх Терезів можлива зустріч з “тим самим”. А ось на роботі пік успіху припаде на кінець року. Можливі перебої з грошима – так що бюджет треба ретельно планувати.

Скорпіон

Для Скорпіона рік Щура буде цілком вдалим – якщо йти на компроміси. Початок року варто провести спокійно, накопичуючи енергію для бурхливої весни. Зі здоров’ям і новими знайомствами варто бути уважнішими: людей – не пускати до себе на шию, а свій організм – не запускати. А особливо відповідально ставитися до свого харчування.

Стрілець

Слабке місце року – фінансові питання. Допомога може прийти з несподіваної сторони, так що новими знайомствами і дрібними підробітками нехтувати не варто. При цьому раніше вересня видихнути не вдасться. У сімейних стосунках варто проявити більше такту і ніжності: ласкою вдасться домогтися набагато більшого, ніж скандалами і докорами. Навесні можливе зародження конфлікту, який стоїть загасити на корені – поки не розгорілося полум’я.

Козеріг

У рік Щура життя Козерога буде крутитися з шаленою швидкістю. Так що іноді захочеться попроситися до Щура в нірку і замуруватися там. На початку року в гору підуть кар’єра і, заодно, фінанси. Влітку та восени на перший план вийдуть розваги та сім’я. В кінці року знову актуальними стануть робочі питання.

Водолій

Сили доведеться рвати між особистим життям і суспільним. Головне – погасити старі борги, тоді Щур поставиться до Водоліїв прихильно. Щоб все було відмінно з роботою і кар’єрою – потрібно потрапити в тренд і триматися там, не зменшуючи темпу. Найбільший фінансовий успіх чекає на творчі проекти. У сімейних справах варто прислухатися до членів сім’ї, не ігнорувати їхню думку. Творчий зліт припаде на літо.

Риби

Успішним буде особисте життя, але проблеми може принести здоров’я. У фінансовій сфері варто розраховувати лише на себе, інші можуть підвести. Подорожі планувати скрупульозно, тоді вони пройдуть без нервувань. Можлива зміна житлових умов – такі угоди оптимально планувати на літо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця