<

Скеля обвалилась на туристичні човни на озері в Бразилії: семеро людей загинули, троє — зникли безвісти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:35 | 10.01.2022 / Новини / /
Перегляди
384
/ Коментарі відсутні

На чотири туристичні човни, що були на озері Фурнас у Бразилії, зранку 8 січня обвалилась скеля. Семеро людей загинули, 32 — отримали поранення та ще троє вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє The Washington Post, пише Громадське.

У соцмережах опублікували відео того, як брила відривається від скелі та падає у воду. Люди намагалися докричатися до човнів, які були поряд зі скелею. Обвал спричинив масивну хвилю, яка накрила човни. Внаслідок цього затонули два з чотирьох човнів.

Зазначається, що люди на віддалених човнах помітили ознаки обвалення за декілька хвилин до трагедії. Люди помітили, що падає «занадто багато каменів». Вони намагались попередити інших відпочивальників про загрозу, але, ймовірно, їхні слова не долітали через відстань та звуки музики.

Речник пожежної служби штату Мінас-Жерайс підтвердив загибель сімох людей: трьох жінок і чотирьох чоловіків. Ще 32 людей отримали поранення, з них дев’ятьох доставили до лікарень із серйозними травмами. Одна людина у важкому стані з травмами голови. Троє людей вважаються зниклими безвісти, їх шукають водолази.

Усі загиблі були родичами та друзями, які святкували завершення канікул, розповів речник. Серед загиблих є 10-річний підліток.

Правоохоронці розслідують, що стало причиною обвалу. Однак губернатор штату та представників пожежників кажуть, що трагедія сталася внаслідок сильних дощів.

Озеро Фурнас є популярною туристичною пам’яткою, що розташовується неподалік міста Сан-Паулу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця