<

“Миротворець” опублікував новий список журналістів, цього разу – “тих, що співпрацюють з РФ”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:19 | 24.05.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Скандальний сайт “Миротворець” опублікував на своєму сайті список журналістів, які нібито співпрацюють з країною-агресором.

“Публікуємо черговий список акредитованих іноземних журналістів, які співпрацюють з країною-агресором, яка фінансує міжнародний тероризм і окупувала частину територій України”, – наголошується у повідомленні.

До списку увійшли дані 293 працівників ЗМІ, серед яких – чотири українські журналісти.

1464088979-9957

Скріншот Як повідомляв УНІАН, 10 травня на сайті “Миротворець” був опублікований список українських та іноземних співробітників ЗМІ, які отримували акредитацію так званої “ДНР” в період 2014-2016 років. Крім імен журналістів, оприлюднені їхні телефонні номери, електронна пошта і період перебування на окупованих територіях. Публікація викликала обурення представників журналістської спільноти, а також розбіжності в керівництві Міністерства інформаційної політики. Її засудили, зокрема, уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська, генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд та представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в різкій манері засудив самих же журналістів у тому, що ті акредитувалися у терористів, фактично зв’язавши публікацію цього списку з публікацією в ЗМІ “таємниці офшорів і деталей про сім’ї розслідуваних персонажів”. Але 20 травня скандальний сайт “Миротворець” опублікував оновлений список журналістів, акредитованих бойовиками “ДНР” у 2014-2016 роках.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця