<

Скандал із нагородою для блогерки Ксюши Манекен: з’явилася реакція ГУР

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:15 | 6.03.2023 / Новини / /
Перегляди
553
/ Коментарі відсутні

Головне управління розвідки Міноборони України прокоментувало нагородження медаллю за сприяння воєнній розвідці блогерки та моделі Ксюши Манекен (Оксани Волощук), яка похизувалася цим 3-го березня у соцмережах. У структурі зазначили, що до виконання завдань розвідка може залучати людей різних професій, у тому числі й блогерів.

Про це повідомили джерела в ГУР МО України у коментарі “Українській правді”.

За інформацією джерел видання, завдання від української розвідки виконують багато публічних та непублічних людей. Про це вони поки що публічно не повідомляють із зрозумілих причин, “принаймні, до перемоги”.

“Воєнна розвідка – особливо в країні, яка воює – це специфічна структура, що виконує інколи вкрай специфічні завдання. Зі зрозумілих причин, розвідка не може розкривати всі методи своєї діяльності на широкий загал. Зважаючи на особливості певних завдань, для їхнього виконання структура може залучати дуже різних людей, різних професій, статусу, з особливими навичками. На щастя, дуже різні представники нашого суспільства готові допомагати Україні”, – наголосив співрозмовник “Української правди”.

З урахуванням вищесказаного, у ГУР Міноборони України наголосили: публікувати всі інструменти досягнення поставлених завдань – неправильно. Принаймні до перемоги у війні з Росією.

Нагадаємо, радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк розповів, для чого була зустріч з українськими блогерами 3-го березня. За його словами, вони – інфлюенсери, які допомагають у боротьбі з російським впливом на інформаційному фронті й жодних нагород їм не вручали на тій зустрічі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця