<

Сім’я загиблого Героя в АТО Руслана Голяновського отримала ордер на квартиру у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:16 | 22.12.2015 / Новини /
Перегляди
20
/ 1 коментар

22-го грудня дружина загиблого в АТО Героя Руслана Голяновсього отримала ордер на квартиру у Володимирі-Волинському від губернатора Волині. Вручення відбулося в селі Зимне, так як саме сюди Володимир Гунчик приїхав із робочим візитом.

Дружина Олена із двома дітьми наразі живе з батьками покійного чоловіка у селі Горичів. Чоловік, Руслан Голяновський загинув 24-го серпня 2014-го року у Іловайську. Пані Олена розповіла, що квартиру вона вибрала сама, також зазначила, що квартира не розташована у новобудові. Частину грошей на придбання зібрала самотужки, а 14 тис. доларів виділили їй від області.

“Сьогодні я хотів би хоча трішки загладити нашу вину перед вами і перед дітками. Я хочу сказати, що ми будемо все робити для того, аби пам’ять про всіх наших героїв і Руслана Голяновського залишилася назавжди у волинян, українців. Я хочу щоб ми вшанували їхній подвиг і памятали про їхні жертви. Від місцевих органів влади, від себе особисто, від волинської громади вручаємо ордер на житло. Хочу, аби у вашій сім’ї все буде добре, нехай дітки ростуть здоровими і мамі на радість.” – сказав Володимир Гунчик.

Також діткам подарували солодощі і побажали гарних свят.

IMG_1540
IMG_1550
IMG_1552
IMG_1555




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер