<

Сім’я лучан, яка потрапила у ДТП на Львівщині, перебуває у важкому стані і потребує допомоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:06 | 10.01.2022 / Новини / , /
Перегляди
3388
/ Коментарі відсутні

Сім’ї з Луцька, яка постраждала у ДТП за участю рейсового автобуса «Львів-Радехів» та легковика Mazda 9-го січня на трасі Львів-Луцьк, потрібна допомога. 35-річні чоловік та жінка – у важкому стані, їхній 9-річний син – у стані шоку.

Внаслідок ДТП, водій легковика та двоє його пасажирів отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Також отримали травми та були доставлені до медичного закладу водій автобуса і троє його пасажирок віком 22, 33 і 46 років – усі жительки Львівського району. Лучанка Вікторія закликає у фейсбуці допомогти сім’ї, яка постраждала у ДТП.

“Наші лучани Людмила Глинчук та її чоловік Сергій Демих з сином Тимофієм 9 років, потрапили вчора вранці (ред. 9 січня) у страшну аварію по трасі Львів-Луцьк. Терміново потрібна будь-яка кров у лікарню на вулиці Миколайчука, 9 м. Львів. Дитина в шоковому стані! У Сергія множинні переломи. У Люди все тіло в переломах, немає живого місця.

Ця сім’я допомагала мені волонтерити з початку війни! Це щирі та хороші люди! Пишу це особисто, бо знаю їх роками, – зазначається у дописі.

Номер картки сестри Сергія Демиха: 4149 4993 4704 0097 Данилюк Оксана.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Мазда», 35-річний мешканець Волинської області, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з рейсовим автобусом «БАЗ» сполученням «Радехів-Львів» під керуванням 59-річного жителя одного з сіл Червоноградського району, – інформує пресслужба поліції Волині.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер