<

Сім’ям загиблих у катастрофі Ан-26 почали перераховувати гроші

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:05 | 18.10.2020 / Новини / , , , , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Міністерство оборони України перерахувало перші кошти для виплати одноразової грошової допомоги сім’ям військовослужбовців, які загинули внаслідок катастрофи літака АН-26Ш у Харківській області.

Понад 28 мільйонів гривень спрямували Сухопутним військам ЗСУ для розподілу по військкоматах, – повідомляє пресслужба МОУ.

Наступного тижня військові комісаріати перерахують ці кошти на рахунки одержувачів допомоги.

“Наразі рішення про виплати прийнято щодо 19 загиблих курсантів Харківського Національного університету Повітряних Сил. Документи щодо них розглянула комісія Міноборони, протокол засідання якої затвердив міністр оборони України”, – додали у міністерстві.

Рішення про решту виплат буде прийнято після остаточного офіційного встановлення всіх обставин та причин авіакатастрофи.

На сьогодні продовжує працювати Урядова комісія та триває робота з проведення технічного розслідування катастрофи літака АН-26Ш. Результати роботи останньої мають бути подані міністру оборони до 25 листопада.

Нагадаємо, що увечері 25 вересня при заході на посадку на аеродром у місті Чугуєві розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу та 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил.

На місці катастрофи загинули 25 осіб, один курсант – Віталій Вільховий – помер у лікарні від опіків. Курсант В’ячеслав Золочевський вижив.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер