<

Широкине не припиняють обстрілювати – “Азов”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 11.05.2015 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Сьогодні вранці позиції військових в Широкиному обстріляли 30 разів.

Ситуація в районі Широкиного залишається напруженою, сепаратисти не припиняють обстріли українських позицій. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна повідомив прес-секретар полку “Азов” Олександр Алфьоров.

“Ситуація триває в тому ж напрямку, терористи не зменшують силу вогню, навпаки, очевидно з ранку нові боєкомплекти привезли, і триває обстріл позицій”, – зазначив він.

За його словами, дані щодо поранених і з руйнувань уточнюються, на цей момент немає повідомлень про поранення або загибель бійців “Азову”.

У свою чергу заступник начальника головного управління МВС у Донецькій області Ілля Ківа повідомив, що сьогодні вранці Широкине обстріляли більше 30 разів.

“За ранок наші позиції були обстріляні понад 30 разів. І це тільки напрямок Широкиного. Це найважча точка на карті східного фронту. Вона зазнає обстрілу з різної зброї: від САУ до ствольної артилерії. Із самого ранку наше селище обстрілюють із забороненої мінськими домовленостями зброї”, – повідомив Ківа.

Водночас спікер адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник заявляє, що сепаратисти продовжують порушувати мінські домовленості, накопичують техніку і боєприпаси поблизу Донецька і Станиці Луганської.

За його словами, противник здійснив 16 обстрілів позицій сил АТО з 120-мм мінометів, а також один обстріл з артилерії калібру 122-мм. “Українські військові завжди адекватно відповідають на провокації з боку бойовиків”, – наголосив Мотузяник.

У Донецькій області найбільш гарячою точкою залишається населений пункт Піски, де зафіксовано 10 обстрілів позицій українських військових. Трохи знизилася активність незаконних збройних формувань поблизу Горлівки.

“У Луганській області російські найманці порушували перемир’я біля населених пунктів Щастя, Станиця Луганська, Золоте та Кримське”, – розповів речник АП.

Він також повідомив, що за минулу добу в зоні проведення АТО п’ять українських військових отримали поранення, загиблих немає.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер